Jij Past Echt Bij Mij

“Ontdek Hoe Je Aan Uiterlijk En Gedrag Ziet
Of Iemand 
De Juiste Partner Is Voor Jou”

vink6 In een oogopslag je ideale partner herkennen
Leer hoe je in 3 simpele stappen ziet of iemand de juiste partner voor je is.
vink6 Daten is fun
Meer date plezier met iemand met wie het echt klikt
vink6 Vergroot je kans op een superrelatie
Ontdek hoe je ziet of iemand echt bij je past

Bestel nu het boek en ontvang
het fysieke boek
192 pagina’s, full colour
€19,99 inclusief BTW
exclusief €2,50 verzendkosten
Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap

Omdat ik een wetenschappelijke achtergrond heb was ik vrij sceptisch. Dus ik was verrast dat ik me in grote lijnen herkende. Toen ik wist welk type ik ben, werd ik nieuwsgierig welk type mijn vriend, broer, ouders, vrienden etc. zijn. Zelfs voor mensen die geen boekenwurm zijn is het een heel leuk boek waarin je antwoord krijgt op welk type je bent en wie het beste bij je past. Jill Witvliet

Door het boek kwam ik erachter dat het type waar ik op viel niet het type was dat het beste bij me paste. Toen ik de foto van Thijs op de datingsite zag, zag ik dat hij een geschikte partner kon zijn maar ik  twijfelde nog omdat het niet het type was waar ik normaal op val. Toch zijn we gaan daten en het werd steeds leuker. Het voelt echt anders dan met andere vriendjes. We zijn beste maatjes en over belangrijke dingen denken we hetzelfde. Evelien Lamers

Ik ben blij dat ik mijn ideale partner kan herkennen want dat scheelt me veel tijd. Ik stop geen energie meer in iemand die niet mijn type is, ook al vind ik haar nog zo aantrekkelijk. Het is geweldig dat ik van te voren kan zien met wie ik een echte klik zal hebben en dat ik weet dat onze karakters bij elkaar passen. Rogier Steyvers

Herken Je Ideale Partner Aan Uiterlijk en Gedrag

Je bent single en je bent blij met je leven. Toch voel je soms pijn als je er aan denkt dat je misschien altijd alleen blijft. Dat je die speciale persoon met wie je leuke leven nog leuker zou zijn niet zal vinden.

Je vraagt je weleens af of het aan jou ligt, of er iets mis is met jou. Want alle keren dat je dacht dat je jouw droompartner had gevonden bleek dat niet zo te zijn. Je bent het zat telkens te vallen voor ‘de verkeerde.’

Als jij jezelf hierin herkent, lees dan dit boek. Want voordat je stapelverliefd wordt, kun je zien of iemand de juiste partner voor je kan zijn. Je ziet dit aan het uiterlijk! Een geschikte partner is iemand die een karakter heeft dat bij jou past.

In dit boek leer je hoe je aan het uiterlijk ziet wat het karakter is van iemand. Je ontdekt hoe je in een oogopslag ziet of iemand echt bij je past.

‘Jij past echt bij mij’ is voor singles die graag een relatie willen en hun droompartner nog niet hebben gevonden. Dit boek zal je zoektocht naar je ideale partner versnellen. Het gaat over hoe je aan het uiterlijk ziet wat het karakter is van iemand. En hoe dit je helpt om iemand te vinden die echt bij je past. Maar ook als je al een relatie hebt geeft dit boek je waardevolle informatie en  nieuwe inzichten over je partner en jezelf.

Wat Zeggen Anderen Over “Jij Past Echt Bij Mij”

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het leest makkelijk weg en je kunt het snel toepassen in de praktijk. Er zijn puzzelstukjes op hun plaats gevallen als het gaat om de bekende vraag waarom het niet werkte met mijn ex-partner. Ze was gewoon niet de juiste persoon en na dit gelezen te hebben voelde ik me niet meer schuldig. Alex Schoppen

Ik ben fan! Wat een heerlijk boek is dit. Het leest als een trein en ik had het binnen no time uit. Mooie quotes, leuk en duidelijk geschreven. Grappig. Verfrissend. De opmaak vind ik heel mooi. En waar ik het meest blij van word: dit boek staat bomvol dingen die ik nog niet wist. Monica’s boek zorgt ervoor dat ik totaal anders naar liefdesrelaties kijk. Ik heb het ook meteen in de praktijk gebracht en let nu op hele andere dingen bij het online daten en het vinden van mijn ideale man. Diep van binnen had ik altijd al het gevoel dat het vinden van mijn Grote Liefde anders kon en mocht, en dit boek bevestigt dit alleen maar. Dikke aanrader voor iedereen die ooit verliefd is geweest of het hoopt te worden.

Suzanne Beukema

Ik heb veel dating ervaring waarbij het eerst lang schieten met hagel was. Daardoor heb ik wel veel over mezelf geleerd. Hoe ik reageerde op types en vooral wat ik níet wil. Hierdoor heb ik ook mijn profiel aan kunnen scherpen, ook mijn zoekprofiel. Dit werkt nu deels maar door de kennis uit Monica’s boek, zie ik in dat ik vooral pure Mars-types aantrek en dat dat niet ideaal is. Dat een gecombineerd type beter bij mij past. En wat ik al een tijdje voelde is, gelijkgestemdheid is heel belangrijk, maar chemie ook. Dus ik date nu gerichter en nog bewuster. Het leuke is dat ik op straat en overal types beter kan plaatsen. Het is heel frappant en ook een goede oefening! Ook om de achterliggende relaties nog eens langs de meetlat van de menstypes te leggen en waarom het mis is gegaan. Ik ben zeer hoopvol om nu ‘een’ ware tegen te komen!

Leni Minderhoud

Ik zag het boek bij een vriendin en ik dacht ‘ dat kan toch niet: aan uiterlijk zien of iemand bij je past’. Maar ik was toch nieuwsgierig en heb het boek geleend. Ik werd steeds enthousiaster toen ik het las want ik herkende veel dingen. Heel goed boek en ik ben blij dat ik het gelezen heb. Ik begrijp meer van mezelf en ook waarom sommige relaties niet werkten. Ik ben nu weer begonnen met daten en kijk nu eerst of iemand mijn type is.

A. Koster

Heel leuk en herkenbaar boek! Ik kon zien dat mijn vriendin volgens deze methode echt bij mij past. Door de foto’s en beschrijvingen van de verschillende types zie je de verschillen tussen de types. Het is grappig om te ontdekken welk type ik zelf ben, mijn vriendin, familie en vrienden.

Martijn Wessels

Over de auteur

Monica Wardenaar is trainer en schrijfster. Ze is gefascineerd door het gedrag van mensen. En waarom we met de één een klik hebben en met de ander niet. Toen ze ontdekte dat je met de typologie van MensTypes kunt zien of iemand echt bij je past, wilde ze deze kennis toegankelijk maken voor een breder publiek.

Met dit boek wil zij haar steentje bijdragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier. Dat deze methode werkt, is uitvoerig getest in de praktijk. Ze heeft al veel mensen geholpen om zelf te ontdekken of iemand de juiste partner is.

Bestel het boek

Bestel nu het boek en ontvang
het fysieke boek
192 pagina’s, full colour
€19,99 inclusief BTW
exclusief €2,50 verzendkosten
Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap