Over Monica

 

 

 

Ik hou van creëren, met mensen werken en mensen motiveren. Van uitdagingen en nieuwe dingen ondernemen krijg ik energie en dat doe ik dus graag.

 

Ik werd meteen enthousiast toen ik enkele jaren geleden over een typologie hoorde waarmee je aan het uiterlijk karaktereigenschappen kon afleiden.

 

Het gedrag van mensen heeft mij altijd gefascineerd. En ook waarom we met de één een klik hebben en met de ander niet, dus ik stond in de startblokken om meer over deze typologie te leren. Ik ging in de leer bij experts die deze eeuwenoude kennis al jaren gebruikten voor hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Toen ik me realiseerde dat je met deze methode aan het uiterlijk kunt zien of iemand de juiste partner voor je kan zijn, kon ik niet wachten om deze kennis voor een breder publiek toegankelijk te maken. Wat zal ik hier veel mensen een plezier mee doen, dacht ik.
Als MensTypes trainer leer ik je te ontdekken welk type je bent en hoe je de verschillende types herkent. En als TypeDating coach help ik je bij het vinden van iemand die echt bij je past.

 

Mijn persoonlijke ervaring en zoektocht hebben geleid tot mijn eerste boek ‘Kijk! Helemaal jouw type’. Dit boek bleek te theoretisch voor singles die graag een relatie willen. Na feedback van deelnemers aan mijn workshops, trainingen en lezingen werd me duidelijk dat er behoefte was aan een praktisch boek. Een boek waarmee je stap voor stap leert hoe je kunt zien of iemand echt bij je past. En vervolgens wat je kunt doen om je ideale partner te vinden.

 

Daarom heb ik ‘Jij past echt bij mij’ geschreven. Met dit boek probeer ik mijn steentje bij te dragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier. Dat deze methode werkt, heb ik uitvoerig in de praktijk getoetst. Ook op vrienden, collega’s en bekenden. Het blijft fascinerend om te zien dat de theorie klopt in de praktijk. Ik ben blij dat ik al veel mensen heb geholpen om zelf te kunnen ontdekken of iemand een geschikte partner kan zijn.