Privacy Policy

Privacy verklaring

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacybeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Door het aanmelden voor de 3 gratis hoofdstukken van het boek ‘Jij past echt bij mij’, schrijf je je tevens in voor het ontvangen van de, maximaal tweewekelijkse, inspiratiemail.

MensTypes NL respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van de website. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van MensTypes NL. Wees je er dus van bewust dat MensTypes NL niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van MensTypes NL.

 

Over ons

MensTypes NL is een VOF en is als volgt te bereiken:

MensTypes NL
Copernicusstraat 258
2561 XG Den Haag
E-mail: info@menstypes.nl
KvK: 27246866

 

Welke gegevens verzamelt MensTypes NL?

Als je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt gedaan of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Je bedrijfsnaam
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt (bijvoorbeeld telefonisch, digitaal, in correspondentie, nieuwsbrief, tijdens een workshop of training).

 

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële en informatieve nieuwsbrieven.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een contactformulier, worden gebruikt om te antwoorden op de contactvraag. Je bedrijfsnaam, voor- en achternaam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een productaankoop, worden gebruikt op de factuur en bij een hardcopy product voor verzending.
  • We mailen je om de diensten of producten die je hebt gekocht te leveren, zoals de registratielink voor onze leeromgeving, de factuur en updates in de leeromgeving. We gebruiken je gegevens om je support en informatie te geven bij onze diensten en producten en onze leeromgeving, die je hebt gekocht.
  • We mailen je mogelijk ook om je feedback te vragen over onze producten en diensten.

 

Productaankoop

We gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Wanneer je een dienst of product aanschaft, vragen we naast je voornaam, achternaam en e-mailadres ook om je adres en telefoonnummer. Je adres vragen we om je factuur op te kunnen maken en om fysieke producten toe te kunnen sturen. Je telefoonnummer vragen we om je persoonlijk te woord te kunnen staan voor support rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van onze trainingen, programma’s of diensten.

Bij een betaling via MensTypes NL word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van onze Payment Service Provider door middel van een beveiligde verbinding. Mollie voert voor ons jouw betaling uit. We wijzen je erop dat Mollie voor het gebruik van jouw informatie haar eigen gebruikersvoorwaarden en Privacy verklaring hanteert.

Je betaalgegevens (creditcardnummer of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door MensTypes NL niet opgeslagen. We gebruiken voor jouw bestelling altijd een beveiligde betaalomgeving.

 

Beveiliging persoonsgegevens

We hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

 

Links

Op onze website kun je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten MensTypes NL om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen we hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

 

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails zullen je persoonsgegevens uiterlijk binnen een maand uit het systeem verwijderd worden.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we minstens 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande  termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door MensTypes NL in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@menstypes.nl
MensTypes NL zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Je hebt het recht om je toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door MensTypes NL en je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou heb in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen. Stuur als je dit wilt een e-mail naar info@menstypes.nl

We wijzen je erop dat je het recht hebt een klacht in te dienen over verwerking bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Let op met informatie die je openlijk deelt op ondermeer onze websites of social media

We vinden jouw privacy belangrijk. Er zijn plekken waar we op geen enkele wijze invloed kunnen hebben op het beschermen van jouw privacy en wijzen je er daarom graag op om je hiervan bewust te maken! Wees er bewust van dat alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden – zoals reacties op onze blogs of op onze social media – mogelijk gehoord, gelezen en verzameld wordt door anderen buiten ons. We houden ons niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.

 

Wijzigingen in deze Privacy verklaring

Eventuele wijzigingen van onze websites kunnen leiden tot wijzigingen in deze Privacy verklaring. We raden je daarom aan deze Privacy Verklaring regelmatig nog eens te lezen.

 

Vragen over de Privacy verklaring

We houden deze Privacy verklaring up-to-date met de ontwikkelingen in de Privacy wetgeving. Heb je vragen? Stuur dan een email naar info@menstypes.nl en zet “privacy verklaring” in de onderwerpregel van je e-mail.

 

MensTypes NL

Mei 2018
Den Haag, Nederland