Ontdek je type & vind je ideale partner 

Leer hoe je direct ziet of iemand echt bij je past

In deze workshop ga je ontdekken hoe je met TypeDating ziet of iemand echt bij je past en hoe je hiermee de kans op een superrelatie vergroot. Je gaat begrijpen waarom je gevoelens kunt krijgen voor iemand die jou niet ziet staan. Dit inzicht bespaart je tijd en misschien wel verdriet. Het wordt je duidelijk hoe je in een oogopslag ziet of iemand een geschikte partner is, zodat je niet meer kiest voor de verkeerde. ‘Nooit meer dating-ellende’, je krijgt meer plezier in daten en het ontmoeten van nieuwe mensen omdat je van te voren weet of je een klik met iemand zult hebben. 

Wat ga je leren?

vink6 Hoe je het geheim van de klik gebruikt bij het vinden van een geschikte partner.
vink6 Door middel van Cross Out snel zien welk menstype iemand is.
vink6 Hoe je een simpele methode kunt toepassen, zodat je geen mismatch meer hebt.
vink6 Je ontdekt dingen van jezelf die je nog niet eerder zo had gezien en krijgt eye-openers over je karakter en gedrag.
vink6 Hoe je met Face Reality het uiterlijk gebruikt om te ontdekken wat het innerlijk van iemand is.
vink6 Hoe je helder krijgt wat je echt wilt in een relatie en wat je belangrijk vindt in een partner.
vink6 Welke stappen je kunt nemen om je ideale partner te vinden .

Ik ben blij dat ik weet wat voor type ik ben. Monica heeft mij laten inzien welke types het best bij mij passen. Zeer verhelderend. Dankjewel! 

Inge van Dam

Als je op een ontspannen manier naar jezelf en anderen wilt leren kijken is deze workshop een aanrader. Monica is in staat om op speelse wijze theorie en praktijk te koppelen. Ik heb een andere kijk gekregen op, waarom het wel of geen succesvolle relatie met iemand kan worden.  Heleen de Haan

Ik vond de workshop verrassend. Ik ging er naar aanleiding van de titel een beetje lacherig naar toe. Maar ik vond het echt leuk om te ontdekken dat er basiskenmerken zijn die passen bij een type mens en wat dat inhoudt. Een eye-opener! Ook om jezelf er zo duidelijk in te herkennen.

 Carola Steenbeek

Ik heb nu eindelijk inzicht in wat voor type ik zelf ben en wie daar bij matched. Superleuke workshop. Naziha el Kayati

Inspirerende workshop om meer kennis op te doen over de belangrijkste dingen in het leven: liefde en relaties. 

Anjo Schoonhoven

Ik had geen verwachtingen van deze workshop en ben verrast hoe leuk het is. Bedankt voor de leerzame en duidelijke workshop. Ik heb geleerd welk type ik ben en welk type man het best bij mij past. Superbedankt! 

 Samira

De investering voor de workshop is € 97 
Schrijf je nu in en je ontvangt tijdelijk als bonus 
het boek ‘Jij past echt bij mij’ 
ter waarde van € 19,99
Je ontvangt het boek tijdens de workshop. 

Na de workshop weet je:

vink6 Welk type je bent
vink6 Welk type jouw ideale partner is
vink6 Hoe je iemand kunt vinden die bij je past 

Praktische informatie

Datum: zaterdag 26 oktober 2019, van 10.00 tot 1400 uur. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag

Over Monica

Monica Wardenaar is MensTypes trainer, TypeDating coach en schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij.’ Het is haar missie om MensTypes bekend te maken bij singles die op zoek zijn naar een partner. Het is haar doel om bij te dragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier. Ze is ervan overtuigd dat je door deze methode weet en ziet of iemand bij je past. Daardoor kies je niet meer voor de verkeerde. In haar praktische workshops leert Monica je op een energieke, ontspannen en enthousiaste manier hoe je aan uiterlijk en gedrag ziet of iemand de juiste partner voor je is. En hoe je hem of haar kunt vinden.

Wat Zeggen Anderen Over De Workshop
“Ontdek je type & vind je ideale partner”

Hartstikke leuke workshop! Interessante benaderingswijze. Ik was eerst wat sceptisch, maar alle scepsis is weggenomen. Heel verhelderend.   Thies Kuijlman

Wanneer je meer wilt leren over jezelf en welk type bij je past zit je goed bij Monica. Leuke en interessante workshop. Mendy van der Linden

Interessante workshop en supergezellige, ongedwongen sfeer! Het is heel leuk om dit ‘actief’ samen met anderen te leren.  

Dennis Polman

Zeer goed gebrachte workshop. Zeker aan te bevelen aan mensen die andere mensen beter willen leren kennen.

Stefaan Anseeuw

Hele leuke workshop, ik krijg zin om te daten!

Janine

Ik vond jouw workshop reuze interessant. Leuk ook om het meteen uit te proberen op de stellen die ze hebben samengesteld bij het programma Married at first sight” Op onze kantoorbijeenkomst was ik ook meteen al types aan het toepassen op collega’s. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Miranda Kuiper

De investering voor de workshop is € 97 
Schrijf je nu in en je krijgt tijdelijk als 
bonus het boek ‘Jij past echt bij mij’ 
ter waarde van € 19,99 
Je ontvangt het boek tijdens de workshop.